Idealno ljetovanje u mobilnoj kućici?

Dobrodošli u potpuno novu vrstu odmora, odmora u potpunom komoditetu koji vam dopušta buđenje u okruženju zelenila, intima doručak na vlastitim privatnim terasama, gledanje zvijezda pod blještavim nebom u onoj mjeri koju ćete sami poželjeti i kreirati.

Iznajmite kućicu ili ju kupite i stavite na nekoliko metara od mora, i uživat ćete u Odmoru koji se ne zaboravlja.

Zamislite svoj odmor nedaleko od najljepših odredišta Mediterana, vaša mobilne kućica može biti u nekom od modernih kampovima .

Maštate o sunčanju na plaži i mirisima prirode, pijuckanju osvježavajućeg pića na vlastitoj terasi. Ostvarite svoje želje u našim modernim mobilnim kućicama

Ako  volite kampirati, ali ne možete bez klime, vlastite kupaonice, aparata za kavu i mikrovalke, i općenito udobnosti na kakvu ste navikli u svome domu? Nema problema, mobilne kućice na samoj morskoj obali, pravo su rješenje. Iako bi na prvu pomislili da je riječ o skučenom prostoru to zapravo nije tako. Unutar mobilne kućice nalazi sekuhinja i dnevni boravak, sobe sa kupatilima a vani je natkrivena terasa… dakle sve što i Vaš dom ima.

Ako ste zaljubljenik uživanja u morskim ljepotama, boravak u kampovima je idealno mjesto za Vas i Vašu obitelj jer kampovi nude velik izbor sadržaja, zabavu i razne sportske i zabavne aktivnosti za sve uzraste.

Zašto ne biste svoju obitelj maknuli od užarenog betona i urbanih sredina te svoj odmor proveli u mobilnim kućicama diljem kampova na našoj obali?

Vaše ljetovanje može biti idealno ljetovanje, u našoj mobilnoj kućici na lokaciji koju odaberete.