Mobile Trade

hrvatska obiteljska tvrtka sa ljudima koji nose iskustvo u graditeljstvu i turizmu, inspirirani da upravo Vama ponudimo kvalitetan proizvod iz područja mobilnih kućica.

Okupili smo nekoliko stručnjaka iz područja graditeljstva kao i ekonomije te se odlučili na projekt proizvodnje, prodaje i najma mobilnih kućica koje će Vam dati osjećaj da imate pravu stvar na pravom mjestu. Projektiramo, proizvodimo i montiramo mobilne kućice koje oblikujemo zajedno s našim kupcima i u skladu s njihovim željama.

Kupcima ovog proizvoda i usluge želimo pomoći da u prvi plan stave ono možda zaboravljeno, a to su sve prednosti i vrijednosti koje mobilna kućica ima. Mobilnost kao način življenja, boravak u prirodi, blizina mora nemaju cijene, a uz to ovaj proizvod ili bolje rečeno stil življenja uvijek može biti i izvor zarade ukoliko ga želite podijeliti s drugima kroz najam i to legalan i bez puno uloženog truda.

Home isn't a place, its a feeling :)

Naša vizija je imati kvalitetan proizvod, zadovoljne kupce kao mjerilo našeg uspjeha i najvažniju točku naših aktivnosti. Jedinstven način izgradnje omogućuje osjećaj doma u svakoj našoj kućici. Mi vidimo drugačije, radimo drugačije, radimo bolje i kvalitetnije.

Što kažu naši klijenti?

Za svoje privatne potrebe kupio sam jednu od MOBILE TRADE mobilnih kućica, u kojoj trenutno stanujem sa svojom obitelji te o zadovoljstvu sa uslugom i proizovodom neću reći puno osim da ću ove ili najkasnije sljedeće sezone u svom novouređenom, te sadržajom i ponudom bogatom obiteljskom kampu LASTVE u okrilju mjesta Pirovac, imati nekolicinu kućica označene imenom MOBILE TRADE.

Antonio Gulam, vl. kampa " LASTVE" Pirovac

Zanima Vas više? Pošaljite nam upit.