Prodaja mobilnih kućica

Saznajte sve opcije prodaje mobilnih kućica

Pošaljite upit

Prodaja mobilnih kuća kod nas je proces u kojem nudimo paket usluga koje se sastoji od usluga Financiranja, Transporta, Montaže, i Podrške.

Financiranje

Kupnju mobilnih kuća možemo Vam olakšati uz pomoć u otplati i osiguranju, u suradnji sa bankama i leasing tvrtkama, te ponuditi financiranje koje će biti na obostrano zadovoljstvo. Sve u duhu dobrog poslovanja i pozitivnih iskustava.

Modeli kućica

Transport

Transport mobilnih kućica vrši se od strane ovlaštenih partnera. Kućice se transportiraju na kamionima- „labudica“. Ovisno o veličini odnosno širini kućice, transport može biti jednostavniji i složeniji. Cijena za ovu uslugu kreće se u ovisnosti od udaljenosti i prema zajedničkom dogovoru.

Montaža

Montaža se vrši od strane ovlaštenog partnera ili u našem angažmanu. Montaža podrazumijeva spajanje na kanalizaciju, struju, vodu. Naposljetku, skupa s kupcem provjeravamo funkcionalnost svih priključaka, kao i uređaja u mobilnoj kućici i posljednji korak je predaja ključa u ruke kupca. Cijena montaže ovisi o složenosti terena i tipu kućice, no najčešće je to od oko 600-700€.

Pošaljite upit

Podrška

Tijekom cijelog procesa kupnje planiramo, savjetujemo i organiziramo za Vas.

MOBILE 32 tip1

Dimenzije 800 x 400 Površina 32 m2 Broj osoba 4 + 2 Spavaća soba 2 Dnevna…

MOBILE 32 tip2

Dimenzije 800 x 400 Površina 32 m2 Broj osoba 4 + 2 Spavaća soba 2 Dnevna…

Zanima Vas više? Pošaljite nam upit.