Mobilne kućice

Mobilne kućice su smještajni objekti, koji se koriste na raznim lokacijama, privremenim obitavalištima, ili kao rješenja brzog i nadasve udobnog smještaja sa mogućnošću mobilnosti a karakteristikama fiksnih objekata.

Pošaljite upit

Mobilne kućice su samostojeći objekti namijenjeni stanovanju, ljetovanju , odmoru opremljeni električnim, hidro- i klimatizacijskim instalacijama, pogodni za smještaj na lokacijama kao što su kampovima, turističkim naseljima ili na privatnim parcelama.

Zašto se odlučiti za mobilnu kućicu?

Često se zaboravlja ili se stavlja u drugi plan kad se razmišlja o prednosti ove ponude, ali kućice su zaista mobilne, kako im samo ime govori, i Vi možete relativno jednostavno, i opet uz našu pomoć, premjestiti kućicu na bilo koju drugu lokaciju, kada Vam jedna lokacija dosadi, ili naprosto poželite promjenu. Zar to nije prednost koju ne treba zaboraviti. Ali osim ove očigledne prednosti, nemojte zaboraviti da svoju mobilnu kućicu možete uvijek iznajmiti po 108€/dan, barem 60 dana, i to legalno!

Modeli kućica

Mobilne kućice su se prvenstveno dizajnirale kao kućice za odmor odnosno vikendkuće, međutim, noviji modeli mobilnih kuća također su pogodni za cjelogodišnje korištenje. Popularna je u funkciji ribarske kolibe, lovačke kolibe, u naseljenim mjestima kao ured ili privremeni smještaj.

Dakle mobilnu kućicu možete imate za sve, uživanje u lokaciji, boravk u prirodi, mogućnosti promjene lokacije i mogućnost zarade.

Mobile Trade nudi vam prodaju i najam mobilnih kućica

Prodaja mobilnih kućica

Prodaja mobilnih kuća kod nas je proces u kojem nudimo paket usluga koje se sastoji od usluga Financiranja, Transporta, Montaže, i Podrške.

Saznajte više

Najam mobilnih kućica

U ponudi imamo kućice na lokaciji kampa Jazine u Tisnom. U budućnosti ćemo svakako imati nekoliko lokacija na području srednje Dalmacije.

Saznajte više

Što kažu naši klijenti?

Za svoje privatne potrebe kupio sam jednu od MOBILE TRADE mobilnih kućica, u kojoj trenutno stanujem sa svojom obitelji te o zadovoljstvu sa uslugom i proizvodom neću reći puno osim da ću ove ili najkasnije sljedeće sezone u svom novouređenom, te sadržajom i ponudom bogatom obiteljskom kampu LASTVE u okrilju mjesta Pirovac, imati nekolicinu kućica označene imenom MOBILE TRADE.

Antonio Gulam, vl. kampa " LASTVE" Pirovac

Zanima Vas više? Pošaljite nam upit.